OFERTA WSPÓŁPRACY

W ramach współpracy oferujemy przeprowadzenie nietypowej kampanii promocyjnej firmy sponsora / partnera
w zakres której wchodzi między innymi:

• nadanie statusu oficjalnego partnera / sponsora wyprawy i fundacji;
  • umieszczenie logotypu firmy partnera / sponsora (lub marki konkretnego produktu) na kamperze, którym podróżujemy.
    Wymiary i rodzaj naklejek ustalane będą indywidualnie w zależności od przekazanej kwoty lub wartości produktów.
    Istnieje możliwość umieszczenia na samochodzie zarówno małego logo jak i całkowitego oklejenia pojazdu;
  • możliwość umieszczenia nazwy firmy partnera /sponsora w nazwie danej wyprawy np. „Firma Euro Trip”, Firma Albania Trip”;
  • umieszczanie logotypu partnera /sponsora na publikowanych filmach video, zdjęciach i relacjach z wypraw;
  • dystrybucja gadżetów z logo sponsora (długopisy, breloczki, smycze itd.) na campingach i w innych odwiedzanych
    miejscach a także podczas targów i zlotów;
  • umieszczenie na odzieży naszego teamu logo sponsora (na koszulkach, krawatach, ubrankach dla piesków itp.);

• testowanie i recenzowanie produktów/usług miedzy innymi:
    - sprzętu motoryzacyjnego i caravaningowego (opon, akumulatorów, przetwornic, bagażników itd.)
    - produktów spożywczych, napojów, witamin, odżywek itd.
    - pożywienia i akcesoriów dla psów (karmy, zabawki, szampony, szczotki itd.)
    - sprzętu elektronicznego (aparatów, laptopów, dronów, telefonów itd.
    - sieci komórkowych, Internetu itd.
    - sprzętu, odzieży i akcesoriów sportowych (rowerów, rolek, nart itd.)
  • wydanie pod patronatem partnera/sponsora przewodnika turystycznego wraz z mapą campingów, obiektów noclegowych
    i innych (z zaznaczeniem poziomu dostosowania do osób niepełnosprawnych, stosunku do zwierząt itd.).
  • umieszczanie podziękowań i artykułów reklamowych na stronie fundacji, stronie projektu, oraz innych stronach zarządzanych przez fundację (adresy pozostałych stron prześlemy bezpośrednio do osób zainteresowanych);
  • umieszczanie podziękowań i artykułów reklamowych na oficjalnych i nieoficjalnych profilach na portalach społecznościowych (profilu fundacji, profilu projektu, profilu naszych zwierząt, profilach prywatnych itd.).

Dlaczego warto współpracować właśnie z nami?

Ponieważ podróżujemy po Polsce i po świecie przez większość roku zarówno po głównych trasach i miejscach obleganych przez turystów jak i po zacisznych uliczkach. Nasz fundacyjny kamper, będący jednocześnie głównym nośnikiem reklamy, jest bardzo charakterystyczny ze względu na nietypowe, zabawne tablice rejestracyjne i ze względu na ogólny wygląd. Uwagę przyciągają również dwa pocieszne psy, które zabieramy w najdalsze zakątki świata. W trasie jesteśmy nieustannie od lutego 2016 r. odwiedziliśmy takie kraje jak Czechy, Węgry, Słowenia, Niemcy, Austria, Rumunia, Chorwacja, Czarnogóra, Bośnia i Hercegowina, Albania, Francja, Hiszpania, Portugalia... W każdej podróży spędzamy minimum pół roku a trasę ustalamy wraz z partnerami / sponsorami tak, aby współpraca przyniosła jak najwięcej korzyści.

Prywatnie jesteśmy osobami, które przeprowadziły już wiele niestandardowych kampanii promocyjnych. Zanim założyliśmy Fundację, oboje wiele lat pracowaliśmy w branży reklamowej. Realizowaliśmy kompleksowe kampanie dla klubów muzycznych, kampanie polityczne (senatorską i poselską), promowaliśmy firmy podczas wyborów Miss Polski i organizowaliśmy wiele innych ciekawych eventów. Jesteśmy ekipą stosunkowo rozpoznawalną i ciekawą. Zarówno my jak i nasze psy wystąpiliśmy w teledysku Łukasza Geska „Imprezowy Szał”.  Należymy do różnych organizacji i stowarzyszeń. Wiele osób obserwuje nasze podróże i interesuje się projektami. Prowadzimy rozmowy z mediami celem pozyskania patronatów i wsparcia marketingowego. W akcje zaangażowały się również znane zespoły z branży muzycznej.  Jesteśmy przekonani, że podjęta z nami współpraca będzie efektywną, oryginalną formą reklamy. Ponadto, fakt, że realizujemy projekty na rzecz zwierząt i osób niepełnosprawnych daje dodatkowe możliwości i korzystnie wpływa na budowanie pozytywnego wizerunku partnera / sponsora.  Każdego traktujemy indywidualnie a ofertę dopasowujemy do potrzeb i oczekiwań danej firmy.

Jesteśmy otwarci na Państwa propozycje. Zapraszamy do współpracy.